Υπηρεσίες ΤukTuk

Προσφέρουμε ποικιλία πολυτελών λύσεων για τις μεταφορικές σας ανάγκες από και προς το ξενοδοχείο, λιμάνι ή αεροδρόμιο, και υπηρεσίες τουριστικού ταξί με την ώρα.
 
Οι υπηρεσίες τουριστικού ταξί με την ώρα που σας προσφέρουμε στις διασκεδαστικές μεταφορές σας, είναι η τέλεια επιλογή για την κάλυψη των δικών σας αναγκών ή των πελατών σας, είτε πρόκειται για ένα τυπικό tour ή εκδρομές του Σαββατοκύριακου, μια νύχτα στην πόλη, ή ακόμα την μεταφορά προς γάμο ή βάπτιση. Ειδικεύονται επίσης σε διάφορες προωθητικές ενέργειες (experiential marketing) για την προώθηση οποιουδήποτε προϊόντος.
 
Οι οδηγοί που διαθέτουμε γνωρίζουν άπταιστα την Αγγλική, Κινέζικη και Ρώσικη γλώσσα. H κίνηση των “TukTuk” επιτρέπεται σε όλους τους αυτοκινητόδρομους. Όλα τα “TukTuk” μας είναι χειροποίητα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξοπλισμένα με ζώνες ασφαλείας, κ.ά. Είναι τρίτροχα, τριθέσια και εξαθέσια (συν τον οδηγό). Είναι κατασκευασμένα για να ικανοποιήσουν και τις πιο εκκεντρικές απαιτήσεις των επιβατών μας.

Για την ενοικίαση των “TukTuk”, οι τιμές ξεκινούν από 45€ την ώρα (εξαρτάται όμως από τον σκοπό χρήσης, την περιοχή παραλαβής και προορισμού, από τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν, κ.λπ.)

tuktulk foto 

Εγγύηση: Όλα τα “TukTuk” έχουν εγγύηση ενός έτους.
 
Ευρωπαϊκή Έγκριση: Τα “TukTuk” έχουν εγκριθεί στις εξής ευρωπαϊκές χώρες:
Austria
Germany
Netherlands
Belgium
Greece
Poland
Bulgaria
Hungary
Portugal
Cyprus
Ireland
Romania
Czech Republic
Italy
Slovakia
Denmark
Latvia
Slovenia
Estonia
Lithuania
Spain
Finland
Luxembourg
Sweden
France
Malta
United Kingdom
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς, αξιόπιστη και διασκεδαστική.
 
Αποκλειστικός Εισαγωγέας και Διανομέας Ελλάδας-Κύπρου:
TukTuk Greece P.C
EXCLUSIVE DISTRIBUTOR
GREECE & CYPRUS

promotuk k  partytuk c