Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από το πάθος της προέδρου, μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Ταϊλάνδη. Αντικρίζοντας αυτά τα μοναδικά ερωτεύσιμα οχήματα, και μη μπορώντας να αντισταθεί στη γοητεία τους, έβαλε στόχο της να βρει τον τρόπο να τα εισάγει στην όμορφη χώρα μας.

Το 2013, ιδρύθηκε η TukTuk Greece P.C, η οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και εισαγωγή των “ΤukTuk” σε Κύπρο και Ελλάδα από την μοναδική εταιρεία της Ταϊλάνδης G.T.T. Από την πρώτη εμφάνισή της στην αγορά, υπήρξε η πλέον αξιόπιστη υπηρεσία για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της.

Χρησιμοποιώντας ένα στόλο από “TukTuk” που οδηγούνται από το κορυφαίο προσωπικό μας, δίνουμε μια αποκλειστική μεταφορά υψηλής ποιότητας μέσα, γύρω και έξω από την πόλη. Οι οδηγοί μας εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα της ποιότητας των υπηρεσιών και των επιδόσεων. Ο στόλος των οχημάτων μας αποτελείται από αυθεντικά Ταϋλανδέζικα “TukTuk” άριστης κατασκευής. Όλα τα οχήματά μας έχουν δημιουργηθεί με στόχο την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών.

Αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες του κάθε πελάτη μπορεί να διαφέρουν, γι’ αυτό και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Και προσοχή, το "TukTuk" δεν περνά ποτέ απαρατήρητο!!!

TukTuk Greece P.C
EXCLUSIVE DISTRIBUTOR
GREECE & CYPRUS